Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/herremoden.dk/strapon.dk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806
Vælg en side

Kontakt Strapon.dk

 

Hvis du gerne vil i kontakt med strapon.dk kan det foregår via kontaktformularen nedenfor. Bemærk venligst, at der godt kan gå nogle dage, inden vi vender retur til dig.

 

Bemærk: Strapon.dk kan ikke være behjælpelig med information vedr. modeller, størrelser, leveringstider, priser, lagerstatus, reklamation el.lign. Her skal du altid kontakte de enkelte webshops direkte. Strapon.dk ligger ikke inde med disse informationer og kan derfor ikke hjælpe med denne type spørgsmål.

Strapon.dk yder udelukkende en henvisningsservice. Og har altså intet med salget af de enkelte produkter at gøre.

Da alle produkter og priser på Strapon.dk opdateres automatisk, kan der forekomme tekniske fejl, som gør at priser, produktinfo eller andre informationer ikke altid er i overensstemmelse med de faktiske forhold i de respektive webshops.

Priser og produktinformationer skal således kun opfattes som vejledende og det vil altid være informationen i de forskellige netbutikker, som er gældende.

Strapon.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med eventuelle fejl og uoverensstemmelser mellem det anførte her på siden og de faktisk gældende informationer i webbutikkerne.

Ved spørgsmål til produkter, lagerstatus, leveringstider, reklamation etc. skal du altid kontakte de enkelte webshops direkte. Strapon.dk ligger ikke inde med disse informationer og kan derfor ikke hjælpe med denne type spørgsmål.

7 + 8 =