Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/herremoden.dk/strapon.dk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806
Vælg en side

Bækkenbundskugler er også kendt under navnet elskovskugler. Tilnavnet elskovskugler har de blandt andet fået, fordi de for mange kan forbedre samleje væsentligt. Elskovskugler forbedrer samlejet fordi de går ind og gør bækkenbunden stærkere. Kvinden vil altså virkeligt kunne føle hendes partner og manden vil også mærke en stramning dernede.

Bækkenbundskugler er et produkt du, som forbruger, vil kunne bruge igen og igen, det er ikke noget du skal ud at generhverve dig hver anden måned. De har en rigtig fed holdbarhedstid.

Fun fact: Hvis du gør dig rigtig umage, kan du måske endda knibe dig til en orgasme, helt uden hjælp. Du kan her læse mere om hvordan du træner din bækkenbund med bækkenbundskugler.

Bækkenbunden er måske ikke den muskelgruppe man som det første tænker, at man vil have strammet op. Men der er virkeligt gode grunde til at huske og træne denne muskelgruppe. Den første er allerede nævnt ovenfor og er primært af nydelsesmæssig karakter. Der er dog også mere seriøse grunde til at ville træne dem.

Inkontinens: Op mod en halv million danskere lider af inkontinens og det er bestemt ikke sjovt. Inkontinens betyder dybest set, at du ikke har kontrol over din vandladning og bare tisser når du skal tisse. Med en stærk bækkenbund, er chancen for, at du kommer til at lide af ufrivillig vandladning mindre.

Graviditet: At blive mor er noget af det smukkeste der kan overgå dig, men i de nedre regioner kan en lille ny altså godt skabe lidt ravage på vej ud. Men det er faktisk ikke kun det, der gør at bækkenbundsøvelser er en god ide, det er også fordi, at under graviditeten kommer du til at veje mere end du ellers gjorde, så der er mere vægt på, dernede, end der ellers ville være.
Det kan være en glimrende ide, at starte med knibeøvelser allerede under graviditeten, så har du bedre styr på, hvor præcis dine bækkenbundsmusker egentligt er og hvordan du aktiverer dem efter fødslen.

Tip: De første gange du skal aktivere din bækkenbund skal du fokusere på din endetarm, hvor mærkeligt det end lyder. Vi kender alle sammen følelsen af at klemme sammen for at skulle holde en prut inde, det er den vi prøver at fremkalde, fordi du her faktisk aktiverer bækkenbunden.

Typer af bækkenbundskugler

Der er forskellige typer af bækkenbundskugler, disse differentieres blandt andet på hvor mange kugler der er tale om.
Til begyndere kan det være en fordel at starte med 1 kugle, hvor den øvede med fordel kan bruge 2.

Husk cremen – så glider alt nemmere

Bækkenbundsøvelser kan være en tør fornøjelse uden glidecreme – men hvad skal man vælge?

Vandbaseret glidecreme – Den bedste løsning

Et gammelt ordsprog lyder ”If it ain’t broke – Dont fix it” og det er i sandhed tilfældet når det kommer til glidecreme.
Vandbaseret glidecreme står for langt størstedelen af den glidecreme der bliver solgt herhjemme og det med god grund. Du går aldrig galt i byen med en vandbaseret glidecreme, om den har smag, om den køler eller den varmer, har ikke noget at sige ift. Sikkerheden i dit underliv – de dur alle sammen med dine nye kugler.